Fromagebomber med Baileys og Rom

Små lækre dessertkager perfekt til en festlig aften. To forskellige bud, den ene toppet med fromage med Bailys og den anden toppet med kakaofromage med rom. Begge på en svampet browniebund. CREDI® Fond er perfekt til flødekager, desserter, mousser og nem at arbejde med og sikrer en ensartet og stabil fromage, der nemt kan varieres blot ved at tilsætte frugtpuré, alkohol eller chokolade.

 

Lys fromagebombe med Baileys, karamel og peanuts

Pr. Dessertbombe

33 g Browniebund
50 g CREDI® Fond med Baileys
8 g Caramel
8 g OM Nontemp overtræk mørk
5 g P-tærte peanuts
2 g Chokoladepynt

 

Browniebund
3.000 g Luksus Brownie
750 g Helæg Pasteuriseret
750 g Vegetabilsk olie
450 g Vand

Alle ingredienser blandes og røres med spatel ved medium hastighed i 4-5 minutter. 2.450 g bages i foret kantplade 45×60 cm ved 170 °C i 25-28 minutter.

 

Fromage med Baileys
1.000 g Piskefløde 35%
200 g CREDI® Fond Neutral
125 g Vand
125 g Bailey Irish Likør 17%

 

Fremgangsmåde

I halvkugleform sprøjtes 50 g CREDI® Fond med Baileys, derefter sprøjtes 8 g Caramel i en ring ned i fromagen, og det hele sættes på frost. Med udstikker Ø7,5 cm stikkes bunde ud af Browniebund (2.450 g i kantplade 46x60 cm). De trilles i OM Nontemp overtræk mørk og derefter i hakkede peanuts (eller saltede peanuts). Når fromagerne er frosne, trykkes de ud af formen og placeres ovenpå kage­bunden og pyntes med et par striber OM Nontemp overtræk mørk og et chokoladeblad.

 

Kakaofromage med rom og abrikos
Pr. Dessertbombe 

33 g Browniebund
50 g CREDI® Fond Kakao med rom
7 g Abrikosmarmelade
6 g OM Nontemp overtræk mørk
1 g Hele pistacienødder

 

Browniebund
3.000 g Luksus Brownie
750 g Helæg Pasteuriseret
750 g Vegetabilsk olie
450 g Vand

Alle ingredienser blandes og røres med spatel ved medium hastighed i 4-5 minutter. 2.450 g bages i foret kantplade 45×60 cm ved 170 °C i 25-28 minutter.

 

Kakaofromage med rom
1.000 g Piskefløde 35%
200 g CREDI® Fond Kakao
125 g Vand
125 g Rom

 

Fremgangsmåde:

I halvkugleform sprøjtes 50 g CREDI® Fond med rom, og det sættes på frost. Med udstikker Ø7,5 cm stikkes bunde ud af Browniebund (2.450 g i kantplade 46×60 cm), og ovenpå sprøjtes 7 g marmelade. Når fromagerne er frosne, trykkes de ud af formen og placeres ovenpå kagebunden. På foliebånd sprøjtes et krusedulle­mønster med OM Nontemp overtræk mørk. Inden chokoladen stivner, placeres båndet rundt om kagen, og her lader man båndet sidde, indtil chokoladen er stivnet helt. Fromagekagen pyntes med hakkede pistacienødder.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os