Et skønt vegansk bananbrød med en fantastisk svampet krumme og sødmefyldt smag af banan og et strejf af vanilje. Bananbrødet er baseret på den lyse veganske kageblanding, som kan anvendes til masser af inspirerende soft cakes. Der skal blot tilsættes vegetabilsk olie og vand til kageblandingen, så er du sikret en ensartet og stabil dej med en høj viskositet. For flere smagfulde kager tilsæt blot friske frugter og bær.
RECIPE
MOIST BANANA BREAD WITH CHOCOLATE CHUNKS
1.000 g CREDI® Cake Vegan
200 g Vegetebilsk olie
400 g Vand
400 g Banan
FREMGANGSMÅDE
Mos bananerne i en skål og tilføj den veganske kageblanding, olie og vand. Bland i 5 minutter på lav hastighed med en spartel. Dejen doseres med 350 g i en kageform 158x55x50 mm. Drys med hakkede valnødder og mørke chokoladestykker på toppen af dejen. Bages ved 180 °C i ca. 35 minutter de sidste 5 minutter med åbent spjæld.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)