En smagfuld vegansk soft cake med friske bær og mandelflager. Den veganske soft cake har en sødmefyldt smag med et strejf af vanilje og en fantastisk svampet krumme. CREDI® Cake Vegan Neutral mix kan anvendes til masser af skønne og saftige soft cakes. Der skal blot tilsættes vegetabilsk olie og vand, så er du sikret en ensartet dej med en høj viskositet. Tilsæt blot bær, frugt, nødder eller mørke chokoladestykker for at skabe flere spændende og smagfulde kager.
OPSKRIFT
SVAMPET SOFTCAKE MED BOMBÆR OG MANDELFLAGER
1.000 g CREDI® Cake Vegan Neutral
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
500 g Brombær
40 g Mandelflager
ARBEJDSBESKRIVELSE
Rør Cake Vegan Neutral Mix, olie og vand sammen med en spartel ved medium hastighed i 5 min. Hæld dejen i en form med Ø160 mm og pres forsigtige de frosne brombær 125g ned i dejen. Drys med mandelflager på toppen af kagen og bag ved 180 °C i ca. 25 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld).
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)