Den mørke veganske soft cake har en intens smag af kakao og en fantastisk svampet krumme. Her kombineret med friske bær og vegansk cremet flødeskum. CREDI® Cake Vegan Dark blandingen kan anvendes til et utal af smagfulde kager. Det eneste der skal tilsættes er vegetabilsk olie og vand og du er sikret en ensartet dej med en høj viskositet. For flere udsøgte kager tilsættes blot bær, nødder eller chokoladestykker i dejen.
OPSKRIFT
SKØN SVAMPET VEGANSK SOFT CAKE
1.000 g CREDI® Cake Vegan Dark
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Alle ingredienser røres sammen på en gang med spartel i 5 minutter ved medium hastighed.
Dejen doseres med 350 g i bageform Ø160 mm. Damp ved indsætning 1-2 sekunder. Bages ved
180 °C i ca. 35 minutter. og de sidste 5 minutter med åbent spjæld. Når kagen er afkølet dekoreres med vegansk flødeskum og friske bær.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)