En smagfuld vegansk soft cake med hindbær og vanilje crumble. Den mørke veganske soft cake har en intens smag af kakao og en fantastisk svampet krumme. CREDI® Cake Vegan Dark mix kan anvendes til masser af skønne kager. Der skal blot tilsætte vegetabilsk olie og vand til kageblandingen og du er sikret en ensartet dej med en høj viskositet. Skab selv flere smagfulde kager ved at tilføje bær, nødder eller mørke chokoladestykker til dejen.
OPSKRIFT
SNITTER MED HINDBÆR, VANILJE CRUMBLE OG MANDELFLAGER
1.500 g CREDI® Cake Vegan Dark
300 g Vegetabilsk olie
675 g Vand
600 g Frosne hindbær
VANILJE CRUMBLE
200 g Sukker
200 g Mel
150 g Rullemargarine
100 g Havreflager
8 g Vaniljesukker
Rør alle ingredienserne sammen til en let crumble med en spartel.
ARBEJDSBESKRIVELSE
Mix Cake vegan dark mix og vand ved lav hastig med i 5 minutter med en spartel. Hæld 2.475 g dej i en form 46x60 cm og husk at fordele dejen i formen. Drys med frosne hindbær, vanilje crumble og mandelflager på toppen af kagen. Kagen bages ved 180 °C i ca. 25 minutter (de sidste 5 minutter med åbent spjæld).
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)