Ingredienser
1.500 g CREDI® Multi Cake
450 g Vegetabilsk olie
410 g Æg
365 g Vand (15-20°C)
450 g Revet squash
Fremgangsmåde
Alle ingredienser på nær squash blandes sammen på en gang.
Revet squash tilsættes i det sidste minut af røretiden.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel
Bagetid: Ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Flødeostglasur - små rosetter
600 g Flormelis
450 g Smør
300 g Flødeost
10 g Kardemomme (grov)
35 g Ristede hasselflager
Smørret piskes sammen med 1/3 del af flormelissen.
Tilsæt resten af flormelissen ad et par gange og pisk til massen bliver hvid og luftig. Til sidst røres flødeosten nænsomt i smør og sukkerblandingen. Det skal kun lige blandes godt sammen.
Glasuren er nu klar til brug, kan også tilsættes mere smag, evt. vanilje, citronskal eller kardemomme. Vi har her tilsat en grove kardemomme.
Flødeostglasur fyldes i en sprøjtepose med stjernetyl og der sprøjtes små rosetter i forskellige størrelser. Pynt med ristede nødder og lidt skovsyre.
Glasuren kan også smøres ud på kagen og drysses med ristede hasselflager og skovsyre som pynt.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)