Pistaciekage

Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin lys

350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
70 g Pistaciepasta ca.

 

Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel
Bagetid: Ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).

 

Fremgangsmåde
Alle ingredienser blandes sammen på en gang.

 

Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm

 

Pistaciecreme pynt
400 g Irca Pistaciecreme
30 g Smeltet chokolade

 

Pistaciecremen lunes til ca. 40°C og smøres i et jævnt lag på kagen.

Den smeltede chokolade fyldes i en sprøjtepose og der sprøjtes fine striber på hele kagen. 
Træk evt. spidsen af en kniv igennem striberne inden chokoladestriberne størkner, for at lave et fint mønster. Pynt evt. med lidt hakkede pistacienødder eller frysetørret hindbær.

 

Rosetter pynt

200  g Irca Mirabella Mørk
200  g Smør

 

Smørret tempereres så det bliver lidt blødt og piskes derefter sammen med Mirabella Mørk. Der piskes i højt tempo i 3-5 minutter, indtil cremen er let og luftig og lysere i farven.

 

Fyld smørcremen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små rosetter eller dutter på kagen. Pynt evt. med hakkede pistacienødder og frysetørret hindbær.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os