Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin Mørk
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°)
70 g Latte Macchiato eller 20 g instant kaffe
Fremgangsmåde
Alle ingredienser til dejen blandes sammen på én gang.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.
Bagetid: Ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Mokka topping
250 g Irca Mirabella Mørk
250 g Smør
5 g Instant kaffe
15 g Varmt vand
30 g Ristede hasselnødder
30 g Små chokoladespåner
Mokka topping:
Smørret tempereres så det bliver lidt blødt og piskes derefter sammen med Mirabella Mørk. Der piskes i højt tempo i 3-5 minutter, indtil cremen er let og luftig og lysere i farven.
Instant kaffe opløses i varmt vand. Lad det køle af, inden det piskes i den mørke smørcreme. Cremen smøres jævnt ud på kagen, og pynt med hakkede ristede hasselnødder og små chokoladespåner. Stil kagen på køl i en halv times tid, så hærder smørcremen, og det bliver nemmere (og pænere) at skære kagen i portionsstykker.
Tip!
Inden kagerne pyntes, er det en god ide at befri den fra formen og evt. bagepapir. Dette gøres nemmest når den er helt kold.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)