Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin Mørk
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
150 g Hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til dejen blandes sammen på en gang.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.
Bagetid: Ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Pynt og fyld
600 g Irca Mirabella Mørk
50 g Chokoladespåner
Mirabella Mørk fyldes i en sprøjtepose, og cremen sprøjtes ned forskellige steder i kagen, og resten af cremen smøres ovenpå kagen. Pynt derefter med store chokoladespåner jævnt fordelt over hele kagen.
Guldstøv og kakao pynt
1 g Odense Guldstøv
5 g Kakao
Guldstøv og kakao blandes sammen, og sigtes forsigtigt ud over chokoladespånerne.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)