Chokoladekage

Ingredienser

1.000 g CREDI® Cake Platin Mørk 
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie

225 g Vand (15-20°C)
150 g Hakket mørk chokolade

 

Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til dejen blandes sammen på en gang.

 

Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.

Bagetid: Ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).

 

Dejmængden passer til: 
Gastrobakke mål 325x530x65 mm  
Kantramme mål 350x500x55 mm

 

 

Pynt og fyld
600 g Irca Mirabella Mørk
50 g Chokoladespåner

 

Mirabella Mørk fyldes i en sprøjtepose, og cremen sprøjtes ned forskellige steder i kagen, og resten af cremen smøres ovenpå kagen. Pynt derefter med store chokoladespåner jævnt fordelt over hele kagen.

 

Guldstøv og kakao pynt
1 g Odense Guldstøv
5 g Kakao

 

Guldstøv og kakao blandes sammen, og sigtes forsigtigt ud over chokoladespånerne.

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os