Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin Lys
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
Fyld og pynt
250 g Hindbær
250 g Blåbær
200 g Marcipan crumble (opskrift nedenfor)
20 g Deko sukker el. flormelis
Marcipan crumble
250 g OM Kranse XX
160 g Sukker
160 g Hvedemel
75 g Smør (kold)
30 g Vaniljesukker
Om Kranse XX og sukker røres sammen til en ensartet masse. Hvedemel
og vaniljesukker tilsættes og røres sammen til massen smuldrer.
Smør tilsættes til sidst og skal kun lige fordeles rundt i massen.
Fremgangsmåde
Alle ingredienser til dejen blandes sammen på én gang.
Herefter fordeles hindbær og blåbær jævnt over hele den ubagte kage,
og trykkes let ned i dejen, hvorefter crumble drysses ud i et jævnt lag.
Når kagen er bagt og kølet af, sigtes et tyndt lag deko sukker over hele kagen.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.
Bagetid: Ca. 40 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)