Hindbær / blåbærkage med sprød crumble

Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin Lys

350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)

 

Fyld og pynt
250 g Hindbær
250 g Blåbær
200 g Marcipan crumble (opskrift nedenfor)

20 g Deko sukker el. flormelis

 

Marcipan crumble
250 g OM Kranse XX
160 g Sukker
160 g Hvedemel
75 g Smør (kold)
30 g Vaniljesukker

 

Om Kranse XX og sukker røres sammen til en ensartet masse. Hvedemel

og vaniljesukker tilsættes og røres sammen til massen smuldrer.
Smør tilsættes til sidst og skal kun lige fordeles rundt i massen.

 

Fremgangsmåde
Alle ingredienser til dejen blandes sammen på én gang.
Herefter fordeles hindbær og blåbær jævnt over hele den ubagte kage, 

og trykkes let ned i dejen, hvorefter crumble drysses ud i et jævnt lag.
Når kagen er bagt og kølet af, sigtes et tyndt lag deko sukker over hele kagen.

 

Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.
Bagetid: Ca. 40 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).

 

Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os