Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin Lys
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
Drømmekage topping
200 g Brun Farin
100 g Smør
100 g Kokosmel
40 g Sødmælk
Alle ingredienser kommes i en gryde og varmes op ved svag varme under omrøring.
Fremgangsmåde
Alle ingredienser blandes sammen på en gang.
Når dejen er hældt i formen fordeles 400 g æbletern uden skræl ud over den ubagte kage, og trykkes let ned i dejen. Drømmekage topping fyldes i en sprøjtepose og massen fordeles jævnt over æblestykker samt kage, og bages med i hele bagetiden.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.
Bagetid: Ca. 40 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Karamel og nødder pynt
100 g Karamelfyldning
30 g Ristede valnødder
Karamelfyldning fyldes i en sprøjtepose. Klip et lille hul, og sprøjt tynde striber diagonalt hen over kagen. Hak de ristede valnødder og drys dem hen over kagen.
"Den nemme pynt"
20 g Deko sukker el. flormelis
Kagen er også lækker helt uden pynt. Men også indbydende, hvis der sigtes et tyndt lag Deko sukker ud over hele kagen, efter den er afkølet.
Tip: Skift evt. æbletern ud med pæretern eller små stykker ananas.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)