Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin Lys
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
50 g Revet citronskal
20 g Citron pasta
Fremgangsmåde
Alle ingredienser blandes sammen på en gang.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel
Bagetid: Ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50%
reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Gul creme med knas pynt
250 g Irca Delicrisp Citron
250 g Irca Mirabella Hvid
Begge dele kommes i en skål og lunes til ca. 40°C mikroovn eller over et vandbad, og smøres derefter på kagen
Choko streger pynt
20 g Smeltet vekaoovertræk
Fyld den smeltede overtræk i en kornet/papirkræmmerhus eller sprøjtepose og lav et mønster på kagen
Hvide rosetter pynt
250 g Lys smørcreme (500 g Irca Mirabella Hvid + 500 g Smør)
Smørret tempereres så det bliver lidt blødt og piskes derefter sammen med Mirabella Hvid.
Der piskes i højt tempo i 3-5 minutter, indtil cremen er let og luftig og lysere i farven.
Fyld smørcremen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt rosetter på kagen.
Pynt evt. med lidt revet citronskal eller citronmelisse.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)