Brownie

Ingredienser
1.500 g CREDI® Brownie Moist
265 g Æg
150 g Smeltet smør
110 g Vand (varmt ca. 70°C)
150 g Groft hakket chokolade
100 g Hakkede valnødder

 

Fremgangsmåde
Alle ingredienser på nær chokolade og nødder, blandes og røres sammen på en gang.

Chokolade og nødder tilsættes i det sidste halve minut af røretiden. 

 

Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel.
Bagetid: Ca. 25 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).

 

Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm

 

 

Brownie smager også fantastisk helt uden pynt. Skulle du have lyst til at pynte din brownie, har vi nedenstående to forslag.

 

Mørk chokolade pynt
200 g Mørk chokolade
200 g Smør

 

Den mørke chokolade smeltes ved svag varme. Smørret skæres i små tern og røres i den lune chokolade lidt ad gangen. Lad massen køle lidt af, inden den smøres ud på den kolde brownie i et jævnt lag.

 

Chokoladestreger og nødder pynt
100 g Smeltet mørk chokolade
50 g Hakkede ristede nødder

 

Den smeltede chokolade sprøjtes ud i tynde striber, som dækker det meste af kagen. Inden chokoladen størkner, drysses de hakkede ristede nødder ud over hele kagen.

 

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os