Appelsinkage

Ingredienser

1.000 g CREDI® Cake Platin lys

350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
50 g Revet appelsinskal
20 g Appelsinpasta

 

Fremgangsmåde
Alle ingredienser blandes sammen på en gang.


Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel
Bagetid: Gastroovn – ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).

 

Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm

 

 

Mørk Mirabella Creme

400 g Irca Mirabella Mørk

 

Mirabella Mørk smøres i et jævnt lag på kagen.

Drys evt. med hakket lys chokolade eller ristede hakkede nødder.

 

Mørk smørcreme rosetter
200  g Irca Mirabella Mørk
200  g Smør

 

Smørret tempereres så det bliver lidt blødt og piskes derefter sammen med Mirabella Mørk.  Der piskes i højt tempo i 3-5 minutter, indtil cremen er let og luftig og lysere i farven.


Skær kagen smurt med Mirabella Mørk ”Den nemme pynt” ud i ønsket antal stykker og størrelse.

Fyld den mørke smørcreme i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt rosetter på hvert stykke.

Pynt evt. med et stykke appelsin, hakkede nødder eller hjemmelavet chokoladepynt.

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os