Ingredienser
1.000 g CREDI® Cake Platin lys
350 g Æg
300 g Vegetabilsk olie
225 g Vand (15-20°C)
50 g Revet appelsinskal
20 g Appelsinpasta
Fremgangsmåde
Alle ingredienser blandes sammen på en gang.
Røretid: 5 min. ved lav hastighed med spartel
Bagetid: Gastroovn – ca. 35 min.
Bagetemperatur: Gastroovn – 160°C (min. 50% reduktion af blæser eller på trin to af fem).
Dejmængden passer til:
Gastrobakke mål 325x530x65 mm
Kantramme mål 350x500x55 mm
Mørk Mirabella Creme
400 g Irca Mirabella Mørk
Mirabella Mørk smøres i et jævnt lag på kagen.
Drys evt. med hakket lys chokolade eller ristede hakkede nødder.
Mørk smørcreme rosetter
200 g Irca Mirabella Mørk
200 g Smør
Smørret tempereres så det bliver lidt blødt og piskes derefter sammen med Mirabella Mørk. Der piskes i højt tempo i 3-5 minutter, indtil cremen er let og luftig og lysere i farven.
Skær kagen smurt med Mirabella Mørk ”Den nemme pynt” ud i ønsket antal stykker og størrelse.
Fyld den mørke smørcreme i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt rosetter på hvert stykke.
Pynt evt. med et stykke appelsin, hakkede nødder eller hjemmelavet chokoladepynt.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)