Klassisk kerneholdigt rugbrød der giver en saftig krumme og holder sig frisk længe pga. de saftige kerner. Opskriften er baseret på Combi Kerne Rug koncentratet, der giver en høj dejstabilitet under fremstillingen og en høj ensartet brødkvalitet. Koncentratet giver mulighed for udvikle mange spændende opskrifter og tilsætte masser af forskellige meltyper, kerner og frø.
Opskriften giver 15 stk. rugbrød á 1.100 g
OPSKRIFT:
5.000 g Combi Kerne Rug Konc.
2.000 g Softkerner rug
2.000 g Poppede kerner
f.eks. rug, byg eller lign.
1.000 g Rugsigtemel
80 g Gær
Ca. 7.600 g Vand
FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 20 min i 1. gear i spiralælter.
Dejtemp.: 28-30 °C
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: 1.100 g i aluform
Rasketid: Ca. 50 min.
Rasketemp.: 35 °C
Temp.: 260–170 °C
Damp: Som normalt til rugbrød
Bagetid: 50 min.
Efter hviletid afvejes dejen direkte i aluform og glattes med våd skraber.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)