Mørk kage med store chokoladespåner

En herlig svampet mørk kage med intens smag af kakao. Den færdigpyntede kage kan holde sig frisk på køl i 5 dage. Kagen med fyld og uden pynt kan opbevares på frost i op til to måneder, når den er forsvarligt pakket ind under plast. Opskriften giver 5 kager.
 
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Soft Cake Mørk kagebund (se grundopskrift)
625 g Cocoa coating/creme
150 g Chokolade spåner Mørk
 
Grundopskrift:
CREDI® Soft Cake Mørk kagebund
1.000 g CREDI® Soft Cake Mørk
300 g Olie
350 g Æg
225 g Vand
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften røres sammen med spartel ved medium hastighed i ca. 5 minutter.

Placer kageringe med Ø16 cm i citronkagekapsler. Ringene fedtes med Crefino, og fyldes med 375 g dej. Kagerne bages ved 160 grader i ca. 28 minutter.

Når kagebundene er kolde, sprøjtes Cocoa coating/creme ned forskellige steder i kagen.
Derefter smøres et lag Cocoa coating/creme ovenpå kagen, og den pyntes med store chokoladespåner.
Chokoladespaaner

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os