Skønne og saftige bunde med en afrundet smag af vanilje. Her kombineret med frugtfyld og en skøn fromage. En smagfuld og cremet kage, der kan holde sig på køl i 1-2 dage. Kagen uden gelé på toppen kan holde sig på frost i 2 måneder, godt pakket ind under plast. Opskriften giver 9 kager.
Ingredienser:
3.000 g CREDI® Luksus Cake (se grundopskrift)
20 g Vaniljesukker
1.450 g CREDI® Fond Jordbær fromage (se grundopskrift)
1.450 g CREDI® Fond Neutral fromage (se grundopskrift)
10 g Vaniljesukker
540 g Jordbær-/ribsfrugtfyldning
Topping:
145 g Credigel
5 g Jordbær pasta u/farve
1 g Rød farve
Grundopskrifter:
CREDI® Luksus Cake
1.640 g CREDI® Luksus Cake
530 g Æg
490 g Olie
330 g Vand
CREDI® Fond Jordbær fromage
200 g CREDI® Fond Jordbær
250 g Vand
1.000 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Neutral fromage
200 g CREDI® Fond Neutral
250 g Vand
1.000 g Piskefløde 35%
CREDI® Fond Jordbær/Neutral opløses i vand. Herefter tilsættes 1/3 af den letpiskede fløde og det blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i.
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene samt vaniljesukker røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. Dejen fordeles i to kantplader foret med silikonepapir, med 1.500 g dej i hver plade. Bundene bages ved 180 grader i 12-14 minutter.
Når bundene er afkølet, drysses sukker på overfladen og de vendes ud af kantpladerne. Den ene bund spores ud på den lange led i baner på 4 cm bred og 51 cm lang. Det aflange kagestykke fores i en ring med Ø16cm, så overfladen med sukker vender ud mod ringen. Obs på at kagebunden er 1 cm lavere end højden på ringen. Af den anden kagebund stikkes der runde bunde ud med udstikker Ø14cm, som placeres i midten af den forede ring. På hver bund sprøjtes der først ca. 100 g jordbærfrugtfyld, og derefter ca. 140 g jordbærfromage. Lad fromagen sætte sig på frost, inden ringen fyldes med vaniljefromagen (basisopskrift på neutral fromage – tilsæt blot vaniljesukker) . Sæt herefter kagerne på frost. Bland jordbærpasta og rød farve i Credigel, og smør det i et tyndt lag på kagerne, mens de er frosne. Tip: Prøv også med en kombination af æblefyld og citronfromage.