De små lækre mini churros er altid et hit hos både børn og voksne. Her som en lille julevariant, hvor vi har vendt dem i kanelsukker. Men er selvfølgelig også skønne med flormelis.
OPSKRIFT
Mini churros
1.100 g Vandbakkelsesmel
800 g Majsstivelse
100 g Flormelis
2.000 g Vand (50 °C)
Opskriften giver ca. 400 stk á 10 cm
FREMGANGSMÅDE
Røres i røremaskine med spartel i 6 minutter i 2. gear.
Stænger på 10 cm (10 g) sprøjtes med stjernetyl Ø9 på bagepapir, som herefter sættes på frost.
Stængerne tages direkte fra frost og koges i olie som klejner i ca. 3-4 minutter.
Efter kogning vendes churros i kanelsukker.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)