Smagfulde veganske julemuffins baseret på CREDI® Cake Vegan som sikrer en fantastisk saftig krumme og kan bruges til et stort udvalg af spændende soft cakes og muffins. Kageblandingen skal blot blandes med vegetabilsk olie og vand og du er sikret en ensartet og stabil dej med en høj viskositet. Skab nemt masser af spændende variation blot ved at tilføje bær, frugter, nødder eller chokoladestykker i dejen.
OPSKRIFT
KIRSEBÆRMUFFIN (Vegansk)
950 g CREDI® Cake Vegan
50 g Kakao (20-22%)
200 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
250 g Hakkede kirsebær
30 g Hakkede, ristede mandler (til pynt)
38 stk. Sukkerfrostede kirsebær (til pynt)
Rør alle ingredienser med spartel ved medium hastighed i 5 minutter. Dosér 70 g dej i brun tulipanform. Bag ved 180 °C i 24-26 minutter. Giv 1 sek. damp ved indsætning.
HVID GLASUR
400 g Fondant pulver
30 g Vand
Rør ingredienserne sammen med spartel. Varmes let op inden brug.
PYNT
Glasér de afkølede muffins med 10 g hvid glasur og pynt med ét sukkerfrostet kirsebær.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)