Små glutenfri woopies med cremefyldning er som et lille stykke af himmelen, med en indbydende sprød og cremet smagsoplevelse i et bid. Giver masser af mulighed for at skabe variation ved at tilføje forskellige cremer, fyldninger og pynt.
De små lækre woopies er baseret på den glutenfri lagkageblanding, hvor der blot skal tilsættes æg og vand. Blandingen sikrer en bagestabil og ensartet dej, der er nem at håndtere.
OPSKRIFT
GLUTENFRI WOOPIES
1.000 g Credin Gluten Free Sponge Cake Plain
400 g Æg
350 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Pisketid: 8 minutter ved høj hastighed
Sprøjt små whoopie-bunde ud på et stykke bagepapir
Bagetid: 10 minutter
Temperatur: Herdovn ved 175 °C
Ønskes en mørk woopie som vis på billedet: Tilføj 50 g kakaopulver 20-22% til basisopskriften. Sprøjt små whoopie bunde ud på et stykke bagepapir med sprøjtepose. Bages i herdovn i ca. 10 miutter ved 170 °C.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)