En helt fantastisk skøn og svampet glutenfri soft cake en dejlig sødmefyldt smag og et strejf af vanilje. Tilføj gerne bær, frugt eller mørke chokoladestykker for at bage endnu flere skønne og inspirerende kager - blot baseret på dette ene kagemix.
For at bage de skønneste kager skal der tilsættes æg og vand til den glutenfri kageblanding, som sikrer dig en ensartet og bagestabil dej hver gang.
OPSKRIFT
GLUTENFRI KAGE
1.000 g Credin Gluten Free Soft Cake
250 g Æg
200 g Vand
Fremgangsmåde:
Røretid: 5 minutter i 1. gear med spatel
Dejvægt: 300 g
Bagetid: 40 minutter
Temperatur: Herdovn ved 170 °C
Tip: Kagerne dekoreres med et tykt lag glasur
OBS: Opskriften er baseret på at kagen doseres og bages i en almindelig sandkageform. Vi har blot bagt disse i små portionsforme.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)