Et fantastisk softkernebrød med glutenfri surdej samt frø og kerner, der giver en skøn smag og et svampet brød. Brødet holder sig frisk i flere dage.
Dejen til softkernebrødet er baseret på en 100% brødblanding, hvor der kun skal tilsættes gær og vand. Blandingen giver masser af muligheder for at skabe variation, er nem at håndtere og sikrer en ensartet stabil dej.
OPSKRIFT
GLUTENFRI SOFTKERNEBRØD
2.000 g Credin Gluten Free Soft Kernel
60 g Gær
1.300 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 5 minutter langsomt i 2. gear med spatel
Dejtemp.: 26-27 °C
Dejvægt: 350-400 g i singleform
Rasketid: 40-45 minutter
Bagetid: 30-35 minutter
Temperatur: Stikovn på 250 °C reduceret til 200 °C
Damp: Normal
Tip: Tilsæt 150 g tørrede tranebær, 200 g nødder og 150 g chokoladestykker i slutningen af æltetiden.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)