Søde og smagfulde små snacks med tørret frugter, chokoladestykker og nødder. Et lidt sundere valg til en indbydende snack på farten.
Dejen til den lille snack er nem at håndtere og baseret på den glutenfri softkerne brødblanding, hvor der blot skal tilsættes gær og vand samt naturligvis tørret frugter, nødder og chokoladestykker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI SNACK
1.000 g Credin Gluten Free Soft Kernel
80 g Tørrede tranebær
80 g Tørrede abrikostern
80 g Chokoladestykker
80 g Hasselnødder
35 g Gær
650 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: Køres med spatel i 2. gear i 10 minutter
Dejtemp.: 26-27 °C
Dejvægt: Ca. 50 g dej afvejes i små silikoneforme
Rasketid: 40-45 minutter
Bagetid: 14 minutter
Temperatur: Stikovn ved 250 °C reduceret til 200 °C
Damp: Normal
Tip: Top med mandelflager.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)