Brownies er super lækre som en skøn dessert, men kan også anbefales som lidt sødt til kaffen. Med en svampet kerne og en intens smag af kakao er denne skønne glutenfri brownie det perfekt valg.
Tilsæt blot olie, æg og vand til de glutenfri brownie blanding, så er du sikret en ensartet og bagestabil dej, med muligheder for at udvikle flere spændende opskrifter, blot ved at tilsætte nødder og chokoladestykker.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BROWNIE
1.000 g Credin Gluten free Brownie
75 g Æg
160 g Vegetabilsk olie
190 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Røretid: Alle ingredienser røres sammen ved håndkraft 3-4 minutter i 1. gear med spatel
Dejvægt: 400 g i brownie form Ø 18 cm, H 3,5 cm
Bagetid: 30-35 minutter
Temperatur: Herdovn ved 170 °C
Tip: Tilføj forskellige nødder og chokoladestykker til dejen, for flere skønne smagsoplevelser.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)