Glutenfri smagfuld brownie

Brownies er super lækre som en skøn dessert, men kan også anbefales som lidt sødt til kaffen. Med en svampet kerne og en intens smag af kakao er denne skønne glutenfri brownie det perfekt valg.

 

Tilsæt blot olie, æg og vand til de glutenfri brownie blanding, så er du sikret en ensartet og bagestabil dej, med muligheder for at udvikle flere spændende opskrifter, blot ved at tilsætte nødder og chokoladestykker.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI BROWNIE

1.000 g Credin Gluten free Brownie 

75 g Æg

160 g Vegetabilsk olie

190 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Røretid: Alle ingredienser røres sammen ved håndkraft 3-4 minutter i 1. gear med spatel

Dejvægt: 400 g i brownie form Ø 18 cm, H 3,5 cm

Bagetid: 30-35 minutter

Temperatur: Herdovn ved 170 °C

 

Tip: Tilføj forskellige nødder og chokoladestykker til dejen, for flere skønne smagsoplevelser.

 

 

 

 

 

 

Brownie opskrift

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os