Sandwichbrød er lækre til mange anledninger hvad enten det er til fast food eller til en sandwich i kantinen. Tilføj blot dit eget indhold til en skøn smagfuld sandwich.
Denne opskrift er baseret på 60% baguette mix and 40% softkerne mix. Begge er et 100% mix og nemme at håndtere, da der blot skal tilføjes olie, gær og vand.
OPSKRIFT
GLUTENFRI SANDWICHBRØD
600 g Credin Gluten Free Baguette
400 g Credin Gluten free Soft Kernel
40 g Gær
20 g Rapsolie
620 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 10 minutter i 1. gear i spiralælter. Dejen skal være homogen og kunne håndteres på rullebord
Dejtemperatur: 27 °C
Dejen rulles ned på 12 mm og skæres ud til sandwichstykker på 8 x 16 cm. Pensl og vend i topping
Rasketid: Ca. 50 minutter
Bagetid: 18 minutter
Temperatur: Normal ovntemperatur
Damp: Normal
Tip: Top sandwichbrødet med majsgranulat, solsikkekerner og græskarkerner.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)