Med vores glutenfri pizza mix kan man bage helt tynde og sprøde pizzabunde, der giver en fantastisk bund til din favorit pizza. Tilsæt blot din egen lækre topping for at udvikle en skøn og smagfuld pizza.
Pizza dejen er nem at håndtere og baseret på et 100% mix, hvor du blot skal tilsætte vand, olie og gær. Vigtigt at dejen bliver æltet godt, til en god og ensartet dejkonsistens.
OPSKRIFT
GLUTENFRI PIZZA
1.500 g Credin Gluten Free Pizza
100 g Rapsolie
32 g Gær
850 g Vand
PIZZA PASTA OPSKRIFT
250 g Pizza Pasta
1.000 g Kold vand
Pizza Pasta og kold vand blandes sammen og står i 30 min. inden brug.
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 3 minutter i højt gear med spatel
Dejtemperatur.: 26-27 °C
Dejvægt: 250 g rulles ud til pizzabund
Rasketid: 20 minutter
Bagetid: 10 minutter afhængig af ovn - indtil skorpen er sprød
Temperatur: Gerne direkte på herd (235 °C)
Tip: Top pizzaen med tynde kartoffelskiver, rødløg, timiankviste, pizzasauce, ost og lufttørret skinke.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)