En smagfuld muffin med et indbydende udseende og skøn muffin top. Den har en dejlig afrundet smag og cremet konsistens. Et sikkert hit på kagebordet eller til kaffen.
Denne opskrift er baseret på den neutrale muffin kageblanding, hvor vi blot har tilsat olie, vand og naturligvis kakao samt store stykker af chokolade. Muffin blandingen sikrer en ensartet og stabil dej.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MUFFIN MED KAKAO OG CHOKOLADESTYKKER
1.000 g Credin Gluten Free Muffin Plain
50 g Kakaopulver 20-22%
310 g Rapsolie
515 g Vand
150 g Chokoladestykker
FREMGANGSMÅDE
Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel
Dejvægt: 60 g pr. muffin
Bagetid: 22 minutter
Temperatur: Stikovn ved 180 °C
Tip: Skab flere smagfulde varianter ved at tilsætte bær og nødder eller en skøn vanilje crumble på toppen.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)