En skøn muffin der er nem at bage og har en skøn afrundet smag af vanilje og dejlig svampet konsistens. Den smagfulde muffin kan nemt varieres ved at tilsætte kakao, bær og nødder.
Opskriften er baseret på den glutenfri muffin kageblanding, hvor der blot skal tilsættes olie og vand. Med kageblandingen er du sikret en ensartet dej og en høj bagestabilitet.
OPSKRIFT
GLUTENFRI MUFFIN
1.000 g Credin Gluten Free Muffin
310 g Rapsolie
440 g Vand
150 g Blåbær
FREMGANGSMÅDE
Røretid: 3-4 minutter i 2. gear med spatel, tilsæt blåbærrene i slutningen af røretiden
Dejvægt: 60 g pr. muffin
Bagetid: 22 minutter
Temperatur: Stikovn ved 180 °C
Tip: Skab flere variationer ved at tilsætter bær, nødder, chokoladestykker eller top med crumble.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)