Glutenfri lagkagebunde

En skøn kageblanding til lagkagebunde, der giver masser af muligheder for at lave spændende kageapplikationer. Kageblandingen kan både bruges til lagkagebunde og roulader. Med blandingen er du får du en ensartet og sikker fremstilling, samt et bagestabilt produkt. Bundene er luftige og har en fleksibel struktur, der gør dem perfekt til lagkager og til at rulle helt uden at sprække.

 

Kageblandingen er nem at arbejde med og der skal blot tilsættes æg og vand til blandingen.

 

OPSKRIFT

GLUTENFRI LAGKAGEBUND

1.000 g Credin Gluten Free Sponge Cake Plain

400 g Æg

350 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE

Pisketid: 8 minutter ved høj hastighed

Dejvægt: 500 g afvejes i ring. Ø 26 cm, H 5 cm

Bagetid: 30 minutter

Temperatur: Herdovn ved 170 °C 

 

Tip: Tilsæt blot kakaopulver til den lyse glutenfri sponge cake kageblanding, så får du de skønneste mørke lagkagebunde, som vist billedet.

 

Lagkage opskrift

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os