Lækre glutenfri knækbrød perfekt som en lille snack eller som tilbehør til en herlig tapas med smagfuld pesto.
Opskriften er baseret på softkerne brødmixet, der giver en sikker fremstilling og høj bagestabilitet. Tilsæt blot bagepulver, frø og kerner samt rullemargarine til brødblandingen og din egen favorit topping.
OPSKRIFT
GLUTENFRI KNÆKBRØD
2.500 g Credin Gluten Free Soft Kernel
150 g Græskarkerner
100 g Solsikkefrø
50 g Hørfrø
30 g Bagepulver (uden hvedestivelse)
1.000 g Vand
800 g Rullemargarine
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 2 + 2 min i spiralælter. Tilføj stykker af margarine under æltning
Dejvægt: Rul ned til under 3 mm. Skær ud i passende størrelse, pensle med vand og drys med topping
Temperatur: 180 °C i stikovn
Tip: Anvend gerne flere forskellige slags topping som havsalt, birkes eller hakkede græskarkerner for at skabe masser af variation.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)