For at skabe stor bredde i vores opskrifter, har vi eksperimenteret med eksisterende glutenfri brødblandinger, for at skabe mange flere muligheder og lækre glutenfri opskrifter på skønne brød. Resultatet er dette unikke og smagfulde brød med en lækker blød krumme og sprød skorpe.
Opskriften er baseret på vores glutenfri baguette mix og glutenfri softkerne mix. Begge brødblandinger er nemme at håndtere og alt der skal tilsættes er olie, gær og vand, samt naturligvis brødblandingerne.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BRØD
800 g Credin Gluten Free Baguette
200 g Credin Gluten Free Soft Kernel
20 g Vegetabilsk olie
40 g Gær
650 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 10 minutter langsomt i spiralælter
Dejtemperatur: 26 °C
Dejvægt: 550 g, slå op og vend i blanding
Rasketid: Ca. 50 minutter, lav dybt snit inden afbagning
Bagetid: 25-30 minutter
Temperatur: Normal ovntemperatur
Damp: Normal
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)