Vores glutenfri Baguette har en fantastisk åben krumme og en skøn softness og indeholder grøntsagsfibre og glutenfri surdej, som giver Baguetten en helt unik smagsoplevelse. De færdigbagte baguettes har en skøn sprød skorpe og et rustikt udseende.
Dejen er baseret på et 100% mix, hvor der kun skal tilsættes olie, gær og vand. Dejen er nem at håndtere og rulle ud til både baguettes og små stykker.
Baguettemixet er designet til industriel produktion og større produktioner.
OPSKRIFT
GLUTENFRI BAGUETTE
2.000 g Credin Gluten Free Baguette
40 g Rapsolie
70 g Gær
1.300 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 2 minutter i 1. gear og derefter 2-3 i 2. gear i spiralælter
Dejtemperatur: 26°C
Dejvægt: 350 g, form til baguette og læg på tagrandeplade
Rasketid: 45-50 minutter, lav 4 diagonale snit inden afbagning
Bagetid: 20 minutter
Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C
Damp: Normal, sidste 3 minutter med åbent spjæld
Tip: Pensl baguette med vand og vend ønsket topping på. F.eks. GLUTEN-FREE BAGUETTE blanding, frø eller kerner.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)