Surdejsstykker med poppet rug og poppet durum

Skønne rustikke stykker baseret på vores Surdejsbrød Koncentrat. Stykkerne har en dejlig surdejssmag og en fin struktur her kombineret med poppet rug og poppede durumkerner, der giver en god fylde til stykkerne. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage masser af lækre brød og stykker. Opskriften giver 69 stk. á 80 g.

 

Ingredienser

750 g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.850 g Hvedemel
100 g Gær
180 g Febako super flutes koncentrat
30 g CREDIFROST® Super
200 g Poppet rug
200 g Poppet durum
200 g Craft malt
1.800 g Vand

 

Topping
200 g 7-Kornsblanding

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 10 minutter i 1. gear, hvorefter den æltes skær i 2. gear. Når dejen er æltet, hviler den i 20 minutter. Stykker vejes af på 2.400 g, de virkes runde og hviler derefter igen i 20 minutter. Stykkerne afbrækkes og sættes på plade, og køres derefter på køl natten over (kan også køres direkte med en lidt højere gærtilsætning). Dagen efter køres stikvognen ud fra køl, og stykkerne tempererer i ca. 60 minutter, inden stikvognen køres i raskeskab og stykkerne rasker til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som stykker.

boller med poppet rug og durum

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os