Et rustikt Surdejsbrød baseret på Surdejsbrød Koncentratet. Brødet får en fantastisk åben poring og en intens surdejssmag. Koncentratet sikrer en ensartet kvalitet og giver mulighed for at bage et hav af smagfulde brød og stykker.
Bemærk at denne opskrift har 1.200 g Surdejsbrød Konc., hvilket giver en meget intens smag af surdej.
Ingredienser
1.200g JUST4TASTE® Surdejsbrød Konc.
1.200g Manitoba Castillo Hvedemel
200g Øko Purpurmel fuldkorn
25g Gær
25g CREDIFROST® Super
65g Salt m/jod
2.000g Vand I
280g Vand II
Topping
80g Øko Ølandshvede fuldkorn
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af på 830 g, og stykker hakkes af på 110 g. Brød og stykker foldes og vendes i Øko Ølandshvede fuldkorn. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Tip: Brødet kan også tørraskes i hævekurv
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)