Koldhævet Speltbrød med surdej

Lækkert Speltbrød med et smagfuldt strejf af honning. Brødet er baseret på vores Rustic Konc. som giver et flot lysebrunt specialbrød. Vi har bagt brødet i trærammer, så det bliver ekstra svampet og lækkert.

 

Ingredienser
400g JUST4TASTE® Rustic Konc.
1.100g Øko Sigtet speltmel
500g Øko fuldkornsspelt
30g Gær
15g CREDIFROST® Super
50g Øko Blomsterhonning
1.200g Vand

 

Topping
60g Rugsigtemel

 

Fremgangsmåde 

Dejen æltes i 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min. vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås op som små brød, vendes i rugsigtemel, og bages i rammer med 5 eller 10 stk. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på langs inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

Speltbrød fra credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os