Koldhævet Maltbrød

Smagfuld og rustik Maltbrød med ristede græskarkerner baseret på Maltbrød Konc. der indeholder surdej, frø, malt og soja. Et koncentrat der kan anvendes i kombination med masser af spændende meltyper.

 

Ingredienser

600g JUST4TASTE® Maltbrød Konc.
1.400g Hvedemel
200g Græskarkerner
30g Gær
20g CREDIFROST® Super
1.150g Vand

 

Topping

60g halvsigte

 

Fremgangsmåde 

Græskarkerner ristes og afkøles inden de tilsættes dejen. Dejen æltes i 8 min i 1. gear, og æltes derefter skær i 2. gear. Efter hviletid på 20 min vejes dejen af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler 20 min. og slås op, vendes i halvsigtemel, og sættes på plader. Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes som sildeben inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som specialbrød.

Opskrift på maltbrød

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os