Gourmet Maltbrød med surdej, Manitoba mel og ristede græskarkerner og baseret på Maltbrød Konc.. Dejen giver et utal af muligheder for at bage inspirerende og smagfulde brød og stykker.
Ingredienser
600g JUST4TASTE® Maltbrød Konc.
1.400g Manitoba Castillo Hvedemel
200g Græskarkerner
20g Gær
10g Salt m/jod
20g CREDIFROST® Super
1.000g Vand I
540g Vand II
Topping
70g halvsigtemel
Fremgangsmåde
Græskarkernerne ristes og afkøles, inden de tilsættes dejen. Dejen æltes i 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Brød og stykker drysses med halvsigtemel, stykkerne twistes et par gange. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)