Gourmet Kartoffelbrød med surdej og Manitoba mel, baseret på Potato Konc.. Brød og stykker får en saftig krumme og en lækker sprød skorpe. Dejen giver et utal af muligheder for at bage de lækreste brød og stykker.
Ingredienser
1.250g JUST4TASTE® Potato Konc.
3.750g Manitoba Castillo Hvedemel
25g Gær
50g CREDIFROST® Super
100g Salt m/jod
3.200g Vand I
1.200g Vand II
Topping
150g Kartoffelflager
75g Rugmel
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Begge dele foldes som en spandauer, fugtes lidt på toppen og vendes i en blanding af kartoffelflager og rugmel, og sættes på en melet plade med foldning og topping nedad. De vendes om lige inden afbagning. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)