Gourmet Græskarbrød med surdej og god Manitoba mel. Græskarkernerne tilfører en dejlig afrundet smag og brødet har en flot åben poring. Dejen giver et utal af muligheder for at bage skønne gourmet brød og stykker.
Ingredienser
500g JUST4TASTE® Græskar Konc.
2.000g Manitoba Castillo Hvedemel
20g Gær
20g CREDIFROST® Super
25g Salt m/jod
1.400g Vand I
500g Vand II
Topping
60g Græskarkerner
20g Hørfrø
40g Majsgranulat
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Derefter vendes dejen ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som aflange firkanter på 600 g, og stykker hakkes af som firkanter på 110 g. Brød og stykker vendes i en blanding af græskarkerner, hørfrø og majsgranulat. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)