Ferment Focaccia Sandwich

En focaccia kan flækkes og bruges til en lækker sandwich skåret
ud i passende størrelser. Eller anvend focaccia med forskelligt fyld
som lækkert madbrød på buffeten. Focaccia er også virkelig lækker
som en nem ”to-go” snack skåret ud i mindre stykker.

Ingredienser

6.000  g  CREDI® Ferment
45  g  Credifrost® Super 
150 g  Salt m/jod
40  g  Gær
4.000  g  Vand 1
500  g  Vand 2

Dejtemperatur: 25-26°

Fremgangsmåde
Dejen æltes i 10 min. i 1. gear med vand 1.  Æltes skær i 2. gear. Herefter
tilsættes halvdelen af vand 2 samt salt. Dejen æltes skær igen. Resten af vand
2 tilsættes og dejen æltes atter skær. Når dejen er kørt, fordeles dejen i to smurte
plast dejkasser 400x600x186 mm. og foldes og tildækkes med plast. Dejen hviler
i en halv time og foldes igen. Hviler igen i en halv time og foldes. Dejen køres på
køl og tildækkes med plast. Dejen kan stå 3 dage på køl. Dagen efter tages dejen
ud fra køl efter behov og tempererer i ca. 90 minutter. 

Den tempererede gourmet dej vendes ud på bordet som er drysset med grov
durum og hakkes aflange ud på 500 g. Trækkes ud i pladens længde med to stk. pr.
plade og trykkes let ud med fingrene til en bredde på ca. 15 cm. Hviler herefter 30 min.
under plast. Dekoreres med ønsket topping. Og trykkes igen med fingrene, så toppingen
trykkes ned i dejen. Tørraskes under plast til ønsket størrelse i ca. 30 min.

 

Afbagning

Da ovne er forskellige, er nedenstående bagetider vejledende, da du kender din ovn bedst. 

 

Ovntype

Herd ovn: Indsætning ved 230°C reduceres til 200°C. Damp ved indsætning.

Stik ovn: Indsætning ved 250°C reduceres til 190°C. Damp ved indsætning.

Gastro ovn: 50% reduktion af blæser i hele bagetiden. Indsætning ved 200°C reduceres til 180°C. Damp ved indsætning.

 

Bagetid

Focaccia: 500 g ca. 20 min.


Tips til fyld
God pesto, serranoskinke, blandet salat, rødløg, avocado og evt. tomat 

Læs mere om Ferment Specialmel her.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os