Bag de lækreste burgerboller eller hotdog brød med denne opskrift baseret på
JUST4TASTE® Bløddej. Brioche bollerne har en lidt mere fyldig smag, som fungerer perfekt til
dine burgers eller hotdogs. Bløddejen sikrer at brødene holder sig friske og indbydende længe.
Ingredienser
2.000 g Manitoba hvedemel
400 g JUST4TASTE® Bløddej konc.
100 g Gær
400 g Helæg Past.
400 g Saltet smør
1.000 g Vand
Fremgangsmåde
Alle ingredienser, undtagen smør, æltes sammen i et par minutter ved lav hastighed, indtil dejen begynder at blive homogen/sammenhængende. Smørret tilsættes ad 3-4 omgange og der æltes godt imellem hver tilsætning.
Når det sidste smør er tilsat, og optaget i dejen, skiftes til hurtig hastighed, og dejen æltes i 5-6 min. til den er skær med en dejtemperatur 27°C.
Dejen tages op af æltekarret og hviler tildækket i ca. 20 min. Efter hviletiden vejes dejen af på stykker á 1.400 g, som virkes runde og hviler i 20 min.
Herefter virkes hvert stykke op som rundstykker på rundstykkemaskinen. Bollerne trykkes let, så de bliver til burgerboller eller trilles aflange til hotdogbrød. Raskes i ca. 40 min, og bages ved 210°C i
7-9 min.
Tip: Sæt bollerne på køl natten over, så de raskes og bages næste dag. Det giver en endnu blødere og mere svampet brioche.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)