Glutenfri woopies

 

OBS: Foto illustrerer Woopies hvor der er tilsat kakaopulver. Nedenstående opskrift er en basisopskrift.

 

Indhold:

1000 g GLUTEN-FREE SPONGE CAKE 

400 g Æg

350 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Pisketid: 8 min. ved høj hastighed

Sprøjt små whoopie-bunde ud på et stykke bagepapir

Dejvægt: 500 g afvejes i ring. Ø 26 cm, H 5 cm.

Bagetid: 10 min.

Temperatur: Herdovn, 175°C 

 

For variation: Tilføj 50 g kakaopulver 20-22% til basisopskriften. Sprøjt små whoopie-bunde ud på

et stykke bagepapir med sprøjtepose. Bag i herdovn i omkring 10 min. ved 170°C.

Ingrediensliste:  

Sukker, æg, vand, rismel, majsstivelse, modificeret stivelse (E1414), tapiokastivelse, kartoffelstivelse,

tørret glukosesirup, risstivelse, æggehvidepulver, hævemiddel (E450, E500), emulgator (E471, E475),

stabilisator (E415, E466), salt.

 

Allergener:

Æg

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1114 kj / 263 kcal 

Fedt: 2,7 g

-heraf mættede fedtsyrer 1,3 g

Kulhydrater: 55 g

- heraf sukkerarter: 27 g

Kostfibre: 0,3 g

Protein: 4,5 g

Salt: 1,2 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere