Glutenfri softkernebrød

(Få en printvenlig pdf-version af opskriften her)
 

Opskrift:

2000 g GLUTEN-FREE SOFTKERNEL

60 g Gær

1300 g Vand

 

Procedure:

Æltetid: 5 min. langsomt i 2. gear med spatel

Dejtemp.: 26-27° C

Dejvægt: 350-400 g i singleform

Rasketid: 40-45 min.

Bagetid: 30-35 min.

Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C

Damp: Normal

 

For variation:

Tilsæt tørrede frugt, forskellige nødder og chokolade chunks i slutningen af æltetiden. Fx 150 g tranebær + 150 g chokolade chunks + 200 g forskellige nødder. 

 

Ingredienser:

Vand, solsikkekerner, tapiokastivelse, risstivelse, kartoffelstivelse, tørret rissurdej, hørfrø, hørfrømel, græskarkerner, sukker, gær, salt tilsat jod, karamelpulver

(glukosesirup, sukker), stabilisator (E412, E415), psyliumfibre.  

 

Allergener:

Ingen


Næringsindhold:

Næringsindhold pr 100 g

Energi 1247 kJ / 298 kcal

Fedt 13 g

-Heraf mættede fedtsyrer 1.3 g

Kulhydrater 36 g

-heraf sukkerarter 3.3 g

Kostfibre 3.9 g

Protein 7.2 g

Salt 1.2 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere