Glutenfri snack

Indhold:

1000 g GLUTEN-FREE SOFTKERNEL 

80 g Tørrede tranebær

80 g Tørrede abrikostern

80 g Chokolade chuncks

80 g Hasselnødder

35 g Gær

650 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: Køres med spatel i 2. gear i 10 min.

Dejtemp.: 26-27°C

Dejvægt: Ca. 50 g dej afvejes i små silikoneforme. 

Rasketid: 40-45 min.

Bagetid: 14 min.

Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C 

Damp: Normal

Forslag til topping: Mandelflager.

 

Ingrediensliste:

Vand, solsikkekerner, tapiokastivelse, risstivelse, kartoffelmel, tørrede tranebær, tørrede abrikoser,

chokolade (kakaomasse, sukker, emulgator (E322-soja), vaniljeekstrakt), hasselnødder, tørret

rissurdej, hørfrø, hørfrømel, græskarkerner, gær, sukker, salt tilsat jod, karamelpulver (glukosesirup,

sukker), stabilisatorer (E412, E415), psylliumfibre.

OBS: Evt. topping skal også deklareres.

 

Allergener:

Soja og hasselnødder.

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1220 kj / 291 kcal 

Fedt: 12 g

-heraf mættede fedtsyrer 1,8 g

Kulhydrater: 37 g

- heraf sukkerarter: 8,9 g

Kostfibre: 4,4 g

Protein: 6,6 g

Salt: 1,0 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere