Glutenfri sandwich

Indhold:

600 g GLUTEN-FREE BAGUETTE

400 g GLUTEN-FREE SOFTKERNE

40 g Gær 

20 g Rapsolie

620 g Vand 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 10 min i 1. gear i spiralælter. Dejen skal være homogen og kunne håndteres på rullebord. 

Dejtemperatur: 27°C

Dejen rulles ned på 12 mm og skæres ud til sandwichstykker på 8 x 16 cm. Pensl og vend i topping.

Rasketid: Ca. 50 min. 

Bagetid: 18 min.

Temperatur: Normal ovntemperatur

Damp:  Normal 

 

Forslag til topping: Majsgranulat, solsikkekerner og græskarkerner. 

 

Ingrediensliste:

Vand, tapiokastivelse, kartoffelstivelse, solsikkekerner, risstivelse, majsstivelse, rismel, gær, tørret

rissurdej, druesukker, hørfrø, stabilisatorer (E412, E415, E464, E466), hørfrømel, rapsolie, salt tilsat jod,

græskarkerner, psyliumfibre, sukker, karamelpulver (glukosesirup, sukker), surhedsregulerende

middel (E263).

OBS: Vær opmærksom på at topping også skal deklareres.

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1113 kj / 264 kcal 

Fedt: 6,5 g

-heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrater: 46 g

- heraf sukkerarter: 2,9 g

Kostfibre: 3,5 g

Protein: 3,7 g

Salt: 1,3 g

 

Allergener:

Ingen

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere