Glutenfri pizza

Opskrift: 

1500 g GLUTEN-FREE PIZZA

100 g Rapsolie 

32 g Gær

850 g Vand 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 3 min i højt gear med spatel

Dejtemperatur.: 26-27°C

Dejvægt: 250 g rulles ud til pizzabund

Rasketid: 20 min.

Bagetid: 10 min. afhængig af ovn - indtil skorpen er sprød.

Temperatur: Gerne direkte på herd (235°C) 

Forslag til topping: Tynde kartoffelskiver, rødløg, timiankviste, tomatsovs, ost og lufttørret skinke.

 

Ingrediensliste:

Majsstivelse, vand, kartoffelstivelse, tørret rissurdej, rapsolie, tapiokastivelse, druesukker, gær, salt

tilsat jod, stabilisator (E412, E464), psylliumfibre.

 

Allergener:

Ingen  

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1150 kj / 272 kcal  

Fedt: 5,0 g

-heraf mættede fedtsyrer 0,4 g

Kulhydrater: 55 g

- heraf sukkerarter: 3,0 g

Kostfibre: 1,6 g

Protein: 1,0 g

Salt: 1,4 g

 

Disse oplysninger er vejledende. 

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere