Glutenfri muffin med kakao og chokolade

Opskrift:

1000 g GLUTEN-FREE MUFFIN MIX 

50 g Kakaopulver 20-22% 

310 g Rapsolie

515 g Vand

150 g Chokolade Chunks

 

Fremgangsmåde:

Røretid: 3-4 min. i 2. gear med spatel

Dejvægt: 60 g pr muffin 

Bagetid: 22 min. 

Temperatur: Stikovn på 180°C 

 

Ingrediensliste:

Sukker, kartoffelstivelse, vand, rapsolie, 8% chokolade (kakaomasse, sukker, emulgator (E322-soja),

vaniljeekstrakt), æggepulver, 3% kakao, tørret glukosesirup, modificeret stivelse (E1422),

kokosolie, hævemiddel (E450, E500), salt, glukosesirup, mælkeprotein, aroma.  

 

Allergener:

Mælk, æg og soja

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1745 kj / 417 kcal    

Fedt: 23 g

-heraf mættede fedtsyrer 4,4 g

Kulhydrater: 48 g

- heraf sukkerarter: 28 g

Kostfibre: 1,4 g

Protein: 3,9 g

Salt: 0,93 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere