Glutenfri muffin med crumble

Opskrift:

1000 g GLUTEN-FREE MUFFIN  

310 g Rapsolie

440 g Vand 

Crumble:

300 g GLUTEN-FREE COOKIE MIX

100 g Margarine 

 

Fremgangsmåde:

Røretid: 3-4 min. i 2. gear med spatel

Dejvægt: 60 g pr muffin 

Bagetid: 22 min. 

Temperatur: Stikovn på 180°C 

Crumble: Bland margarine og GLUTEN-FREE Cookie sammen til en smuldrende dej og sæt på køl, indtil den skal smuldres over muffin-dejen. 

 

Ingrediensliste:

Sukker, vand, kartoffelstivelse, rapsolie, æggepulver, margarine (palmeolie, vand, rapsolie, salt, emulgator (E471, E322),

aroma, surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A), tapiokastivelse, rismel, brun farin, tørret glukosesirup,

modificeret stivelse (E1422), hævemiddel (E450, E500), kokosolie, salt, druesukker, glukosesirup, psyliumfibre, aroma, 

mælkeprotein, stabilisator (E415).                       

 

Allergener:

Mælk og æg

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1867 kj / 446 kcal    

Fedt: 24 g

-heraf mættede fedtsyrer 4,5 g

Kulhydrater: 54 g

- heraf sukkerarter: 28 g

Kostfibre: 0,2 g

Protein: 3,5 g

Salt: 1,2 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere