Glutenfri muffin med blåbær

Opskrift:

1000 g GLUTEN-FREE MUFFIN 

310 g Rapsolie

440 g Vand 

150 g Blåbær

 

Fremgangsmåde:

Røretid: 3-4 min. i 2. gear med spatel, tilsæt blåbærrene i slutningen af røretiden

Dejvægt: 60 g pr muffin 

Bagetid: 22 min. 

Temperatur: Stikovn på 180°C 

 

Ingrediensliste:

Sukker, kartoffelstivelse, rapsolie, vand, 9% blåbær, æggepulver, tørret glukosesirup, modificeret

stivelse (E1422), kokosolie, hævemiddel (E450, E500), salt, glukosesirup, mælkeprotein, aroma. 

 

Allergener:

Mælk og æg

 

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1669 kj / 399 kcal    

Fedt: 22 g

-heraf mættede fedtsyrer 2,9 g

Kulhydrater: 47 g

- heraf sukkerarter: 25 g

Kostfibre: 0,4 g

Protein: 3,1 g

Salt: 0,98 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere