Glutenfri lamineret dej til snegle

Opskrift:

1500 g GLUTEN-FREE BAGUETTE 

500 g GLUTEN-FREE SOFTKERNE 

90 g Gær 

70 g Rapsolie

1175 g Koldt vand

850 g Rullemargarine (ca. 25% af dejens vægt) 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 2 min. i 1. gear og 3 min. i 2. gear i spiralælter  

 

Rulning: Rulles 3 x 3, hviler 10 min på køl mellem hver rulning

Hviletid: Efter sidste laminering, lad dejen hvile tildækket i 20 min. i køleskab inden forarbejdning. Dejen rulles ned på

ca. 3,5 mm tykkelse og 50 cm bredde.

Dejvægt: Fordel fyldet i et tyndt jævnt lag, rul til snegle og skær 3,5 cm bred. Anvend evt. gummimåtter.

Rasketid: 1 time

Bagetid: 17 min.

Temperatur: 200°C

 

Variationer: Dejen kan anvendes til pizzasnegle, kanelsnegle, croissanter og lignende. 

 

Ingrediensliste:

Tapiokastivelse, margarine (palmeolie, vand, rapsolie, salt, emulgator (E471, E322), aroma,

surhedsregulerende middel (E330), farve (E160a), vitamin A), vand, kartoffelstivelse, solsikkekerner,

majsstivelse, rismel, risstivelse, gær, rapsolie, druesukker, tørret rissurdej, salt tilsat jod,

psyliumfibre, hørfrø, hørfrømel, stabilisator (E412, E415, E464, E466), græskarkerner, sukker,

karamelpulver (glukosesirup, sukker), surhedsregulerende middel (E263).  

OBS: Vær opmærksom på at fyld også skal deklareres.

 

Allergener:

Ingen

 

Næringsindhold: 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 1538 kj / 369 kcal   

Fedt: 22 g

-heraf mættede fedtsyrer 8,0 g

Kulhydrater: 39 g

- heraf sukkerarter: 2,3 g

Kostfibre: 2,7 g

Protein: 2,3 g

Salt: 1,3 g

 

Disse oplysninger er vejledende.

Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere